Pratite nas

July 7, 2018

Da bi klima-uređaj kvalitetno radio, donio u naš prostor ugodnu mikroklimu i trošio upravo onoliko energije koliko je i predviđeno, nužno je svake sezone napraviti pregled, dezinfekciju i čišćenje.

Dva su velika razloga za to – zdravstveni i tehnički.

Zdravstveni, jer se...

March 24, 2018

Pokrećete li mali biznis, morate napraviti web stranicu, i to iz nekoliko razloga: ljudi danas koriste internet kao što su nekad koristili telefonski imenik, poslovni web site daje vam poslovni legitimitet, otvarate novi marketinški kanal, jednostavnije prikupljate pot...

February 26, 2018

PVC stolarija, posebice prozori i vrata, sve češći su odabir jer ih je lakše podesiti i bolje zadržavaju temperaturu u stanu. No prilikom ugradnje, majstori vam zaborave napomenuti dvije bitne stavke, koje će vam zasigurno biti od koristi ove zime.

Prozore treba podmazi...

January 25, 2018

Mikro kuće predstavljaju izazov u svakom segmentu. Počevši od same odluke da se čovjek preseli u jednu takvu kuću, preko organizacije prostora kojeg uvijek nedostaje, pa sve do odabira materijala koji će život u takvoj kući učiniti čim komfornijim.

U ovom se članku neće...

January 18, 2018

Svima nam se barem jednom dogodilo da pogledamo svoj stan ili ured i osjetimo potrebu za promjenom –  bilo da je riječ o atmosferi u kojoj više ne pronalazimo sebe i svoje estetske potrebe, ili pak većem zahvatu poput novog stila unutarnjeg uređenja.


Iako uglavnom imam...

Ima li ljepšeg iznenađenja od onoga da kada maknete tepih iz sobe ispod njega otkrijete vrijedan originalni parket? Otkriće je posebno vrijedno ako znate da postavljanje novog parketa nije baš jeftino.

No, vaše će novootkriveno blago trebati ipak malo rada da zablista s...

December 8, 2017

Zimski vrt je produžetak dnevne sobe. Možemo reći da istovremeno ima svojstva eksterijera i interijera, jer vas zimski vrt štiti od vremenskih utjecaja, a istovremeno i upija sunčanu svjetlost. Zadnjih godina tehnologija je snažno napredovala i omogućuje ugođaj zimskog...

November 30, 2017

U "Helpovoj" ponudi možete pronaći najširu paletu proizvoda za zaštitu od sunca, počevši od stakla, kao najsofisticiranijeg iz grupe proizvoda, pa nadalje. Od sada u našoj ponudi možete pronaći i veliki izbor balkonskih tenda, pergola, ali i trakastih zavjesa kao vrlo...

November 10, 2017

Imate li stare prozore koje ne želite mijenjati ili Vam financije to ne dozvoljavaju? Imate prozore s jednostrukim staklom ili krilo na krilo? Prozori vam se rose, a izolacija je slaba?

Postoji rješenje ne toliko skupo kao postavljanje novih prozora, no ipak izuzetno uč...

November 9, 2017

Svakodnevno nastojimo proširiti ponudu ozbiljnim i kvalitetnim ponudama i uslugama. Novosti iz "Helpove" ponude možete pročitati klikom na link https://shoutout.wix.com/so/1L_SGIKq.

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

January 25, 2018

January 16, 2018

November 30, 2017

November 9, 2017

Please reload

Najnovije
Traži po ključnoj riječi
Fokus

Izrada web stranica od sada u našoj ponudi

March 24, 2018

1/3
Please reload

Arhiva
Please reload

U KORAK S VREMENOM

Praćenje svjetskih i europskih trendova, ulaganje u najmoderniju tehnologiju te kontinuirana izobrazba djelatnika, preduvjet su za vrhunsku  www.ri-instal.com uslugu.

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by Help doo Rijeka, Pul Vele crikve 1, 51000 Rijeka, www.help-servis.com, helpdoorijeka@gmail.com +385 91 110 0800