ŠTO JE LOGOTIP?

Vaš logotip je kratka vizualna prezentacija Vaše tvrtke. Idealno, logotip tvrtke trebao bi poticati potencijalne klijente i partnere u poduzimanju prvog koraka za suradnju. Pomno dizajnirani logotip može izgraditi povjerenje između Vaše tvrtke i klijenata, pospješiti vizualni identitet i osigurati dojam profesionalne i uhodane tvrtke.

Postoje tri osnovne vrste logotipa. Logotipi načinjeni prvenstveno od slova. To su logotipi poput IBM-a, Microsofta i Sonyja koji koriste samo slova uz mali detalj koji im daje prepoznatljivost. Druga vrsta su logotipi koji u svojem vizualu sadrže i ilustraciju. Treća vrsta su apstraktni logotipi poput Nike-ovog swoosha koji se povezuje s tvrtkinim brandom.

KARAKTERISTIKE LOGOTIPA

Bitna karakteristika logotipa je da bude lako zapamćen. Oblik, boja i znak podsjetiti će klijente na sve Vaše kvalitete koje ste im predstavili, te će Vas zadržati na dobrom glasu.

Živimo u vremenu s bezbroj proizvoda i usluga, te tvrtki koje stoje iza njih. Tvrtki koje će pod svaku cijenu htjeti biti prepoznate, i zato je potražnja za kvalitetnim logotipom veća nego ikad.

 

Obratite nam se kako biste ovaj zadatak prepustili u sigurne ruke.

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by Help doo Rijeka, Pul Vele crikve 1, 51000 Rijeka, www.help-servis.com, helpdoorijeka@gmail.com +385 91 110 0800

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now