OŠ'VEB

Pokrećete li mali biznis, morate napraviti web stranicu, i to iz nekoliko razloga: ljudi danas koriste internet kao što su nekad koristili telefonski imenik, poslovni web site daje vam poslovni legitimitet, otvarate novi marketinški kanal, jednostavnije prikupljate potrebne podatke i još mnogo toga.

 

Koristite newsletter kao jedan od najizravnijih mogućih oblika digitalne komunikacije, povežite web stranicu s Facebookom, Instagramom, Linkedinom, Pinterestom itd. Proširite glas o sebi!

 

O’š veb? Ma, naravno da oš!

PONUDA

Naša ponuda uključuje izradu jednostavnih i funkcionalnih web stranica. Nakon što nam prezentirate ideju Vaše stranice, mi ćemo napraviti idejno rješenje i prezentirati ga Vama. U slučaju da odobrite ideju, pristupa se izradi stranice.

Osim osnovnih prezentacijskih podataka, stranica može sadržavati i blog, newsletter i webshop do veličine 20 GB.

Pored izrade web stranica i pripadajućih elemenata, u našoj su ponudi i SEO optimizacija, izrade jednostavnih logotipa, coveri i profilne slike društvenih mreža, kao i moderiranje istih.

WEB NA MOBILNOM TELEFONU

U današnje vrijeme web stranicama pristupamo sve više putem mobilnih telefona i tableta, nego putem osobnih računala.

 

Sve web stranice iz naše kuhinje svijetlo dana ugledaju maksimalno optimirane za pristup putem mobilnih uređaja, kako bi informacije o Vašem poslovanju ili hobiju bili u što boljem svjetlu prikazani širokim internetskim masama. Javite nam se bez obaveza i pitajte što god Vas zanima, a mi ćemo na sva Vaša pitanja, bez obaveza, i odgovoriti.

 

Oš'veb? Ma, naravno da oš!

KONTAKT

Treba li Vam web stranica, logotip, grafičko rješenje za brošuru ili katalog, slobodno nas kontaktirajte putem našeg obrasca.

Ispunite obrazac i pošaljite ga. Nastojat ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Možete nas kontaktirati i putem naše Facebook stranice.

  • Facebook - Black Circle
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by Help doo Rijeka, Pul Vele crikve 1, 51000 Rijeka, www.help-servis.com, helpdoorijeka@gmail.com +385 91 110 0800

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now