January 25, 2018

January 16, 2018

November 30, 2017

November 9, 2017

Please reload

Recent Posts

Izrada web stranica od sada u našoj ponudi

March 24, 2018

1/3
Please reload

Featured Posts

Poboljšajte toplinsku i zvučnu izolaciju bez promjene prozora

November 10, 2017

 

 

Imate li stare prozore koje ne želite mijenjati ili Vam financije to ne dozvoljavaju? Imate prozore s jednostrukim staklom ili krilo na krilo? Prozori vam se rose, a izolacija je slaba?

 

Postoji rješenje ne toliko skupo kao postavljanje novih prozora, no ipak izuzetno učinkovito! Riječ je o poboljšanju termičkih karakteristika starih prozora ugradnjom novih temoizolacijskih stakala!

 

Smanjite troškove grijanja i hlađenja!

 

Ovo rješenje se primjenjuje kod situacija kada ne želite mijenjati postojeću stolariju jer su Vam sami profili još uvijek kvalitetni ili niste u mogućnosti financirati ugradnju novih prozora. Ako imate drvene ili PVC prozore, umjesto zamjene cijelih prozora možete ih samo „nadograditi“, tj. ugraditi nova termoizolacijska stakla, nove silikonske brtve i nove okapnice.

 

Prednost ovog sustava montaže je brzina, nisu potrebni nikakvi građevinski radovi (izbijanje stare stolarije, obrada špalete i sl.), poboljšanje zvučne izolacije, smanjenje toplinskih gubitaka od 40 do 60%, magljenje i rošenje stakala se smanjuje za 95%.

 

Čitav postupak se obavlja bez štete i rušenja u roku od samo jednog dana. Ne mijenjajte prozore. Promijenite stakla! Koeficijent gubitaka energije može se staklom smanjiti s 5,0 W/m2K na 1,0 W/m2K tj. 5 puta!

 

Zvučna izolacija postavljanjem višeslojnog laminiranog stakla možete se poboljšati i do nekoliko puta uz relativno malo investiciju, što je posebno od koristi za ljude čiji su prozori okrenuti prema prometnicama. Laminirano tj. ljepljeno staklo na prozoru osim zvučne izolacije pruža i zaštitu od provale, a prolaz UV zraka smanjuje se ispod 1%, što je posebno korisno kod ostakljenja izloga trgovina ili muzejskih eksponata.

 

Kod povijesnih zgrada gdje se ne smije mijenjati postojeći izgled zgrade i mijenjati postojeću stolariju ovo je idealno rješenje.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by Help doo Rijeka, Pul Vele crikve 1, 51000 Rijeka, www.help-servis.com, helpdoorijeka@gmail.com +385 91 110 0800

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now